Un copil i-a cerut bunicii bani de mâncare, însă şi-a cumpărat substanţe halucinogene. Incidentul s-a produs în Brăila

  • Un copil de 14 ani, din Brăila, i-a cerut bunicii sale bani pentru a cumpăra mâncare.
  • Cu banii astfel obţinuţi, el a cumpărat substanţe halucinogene.
  • Copilul a fost prins de jandarmi.
337 afișări
Imaginea articolului Un copil i-a cerut bunicii bani de mâncare, însă şi-a cumpărat substanţe halucinogene. Incidentul s-a produs în Brăila

Incidentul s-a produs vineri, în Brăila. Echipajul de jandarmerie a depistat un copil în vârstă de 14 ani care avea asupra sa un pliculeţ sigilat. În pliculeţ se afla o substanţă albă cristalizată. Ulterior, jandarmii au aflat că substanţa a fost achiziţionată cu banii pe care copilul i-a primit de la bunica sa pentru a cumpăra mâncare.

„A fost identificată bunica minorului, aceasta fiind tutorele legal, iar în prezenţa femeii, copilul a povestit că i-a cerut acesteia bani pentru a merge să-şi cumpere ceva de mâncare. În realitate însă, minorul a folosit banii pentru a-şi procura pliculeţul cu substanţa posibil interzisă, pentru consumul propriu, potrivit spuselor lui”, au relatat jandarmii.

Aceştia au întocmit actul de sesizare, iar verificările sunt continuate de instituţiile abilitate, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici