Un defileu a fost închis după producerea unor avalanşe mici

Circulaţia rutieră a fost oprită, duminică seara, pe DN 66 (E 79) Defileul Jiului, după ce s-au produs avalanşe mici spre Petroşani, judeţul Hunedoara. În zonă există riscul scurgerii unor cantităţi de zăpadă de pe versanţi.

1451 afișări
Imaginea articolului Un defileu a fost închis după producerea unor avalanşe mici

Defileul Jiului a fost închis după producerea unor avalanşe mici (Foto: Pixabay)

Potrivit ISU Gorj, Defileul Jiului a fost închis, duminică seara, după ce s-au produs mici avalanşe.

„Defileul Jiului a fost închis începând cu ora 21.45, cauza fiind producerea unor avalanşe mici spre Petroşani şi existenţa riscului scurgerii de cantităţi mari de zăpada de pe versanţi”, a transmis ISU Gorj.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza căderilor de zăpadă şi de arbori pe carosabil, circulaţia rutieră este întreruptă pe DN66 (E79) Petroşani - Târgu Jiu, la km 118, la intrarea în Defileu Jiului dinspre Petroşani, în judeţul Hunedoara.

Nu s-au înregistrat victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici