Un elev de 16 ani a lovit cu maşina trei persoane, pe o trecere de pietoni din Ploieşti

Trei persoane au fost rănite vineri dimineaţă, după ce au fost lovite, pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Ploieşti, de o maşină condusă de un adolescent de 16 ani, elev la un liceu din oraş.

2673 afișări
Imaginea articolului Un elev de 16 ani a lovit cu maşina trei persoane, pe o trecere de pietoni din Ploieşti

Un elev de 16 ani a lovit cu maşina trei persoane, pe o trecere de pietoni din Ploieşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Prahova, Radu Dan, a declarat că trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti după ce au fost lovite de maşina condusă de adolescentul în vârstă de 16 ani, elev la un liceu din oraş.

În urma cercetărilor făcute la faţa locului, poliţiştii au stabilit că cele trei persoane rănite aşteptau în dreptul trecerii de pietoni pentru a traversa strada, moment în care tânărul, care conducea un autoturism Skoda, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe trotuar, unde i-a lovit pe cei trei.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei trei răniţi sunt supuşi mai multor investigaţii medicale în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

La acelaşi spital a fost transportat şi tânărul care a provocat accidentul, acestuia urmând să îi fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova a mai declarat că maşina pe care o conducea adolescentul aparţine firmei la care lucrează tatăl acestuia.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.00, în centrul municipiului Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici