Un hoţ şi-a uitat actele de identitate în maşina furată şi abandonată în urma unui accident

Un tânăr a fost arestat preventiv, marţi, de Judecătoria Târgu Jiu, după ce a furat un autoturism cu care a provocat un accident, neavând permis de conducere, după care a abandonat maşina pe marginea unui drum, uitându-şi în ea actele de identitate.

36 afișări
Imaginea articolului Un hoţ şi-a uitat actele de identitate în maşina furată şi abandonată în urma unui accident

Un hoţ şi-a uitat actele de identitate în maşina furată şi abandonată în urma unui accident (Imagine: Darius Mitrache/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, inspector principal Daniel Tică, furtul s-a produs în cursul nopţii de duminică spre luni, după ce proprietarul maşinii a uitat cheile în contact, autoturismul fiind parcat în faţa unei gospodării, pe DN 67, între Târgu Jiu şi Motru.

Conform sursei citate, un tânăr fără permis de conducere a furat autoturismul, după care a mers câţiva kilometri şi a produs un accident, intrând cu maşina într-un pom.

Constantin Dobrescu, de 28 de ani, a fost identificat ulterior ca fiind autorul furtului întrucât în autoturismul abandonat pe marginea drumului poliţiştii au descoperit o haină a acestuia, precum şi cartea de identitate. Bărbatul şi-a recunoscut faptele doar după ce i-au fost prezentate lucrurile sale descoperite în maşina furată.

Tânărul a fost prezentat, marţi, unei instanţe de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Proprietarul autoturismului furat şi avariat nu avea asigurare CASCO, el urmând să suporte singur reparaţiile maşinii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici