Un ieşean s-a spânzurat cu un cordon în locuinţa sa, după ce şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook

Un ieşean de 27 de ani s-a spânzurat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un cordon, de fereastra dintr-o cameră a locuinţei sale, după ce a scris un mesaj pe Facebook în care şi-a anunţat sinuciderea, explicând că a luat această decizie din cauza problemelor cu jocurile de noroc.

2076 afișări
Imaginea articolului Un ieşean s-a spânzurat cu un cordon în locuinţa sa, după ce şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook

Un ieşean s-a spânzurat cu un cordon în locuinţa sa, după ce şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook (Imagine: Facebook)

Ofiţerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la domiciliul lui Marian Chiraşcu, în vârstă de 27 de ani, din municipiu, după ce au fost sunaţi de către colegii tânărului, care au văzut un mesaj pe Facebook în care acesta anunţa că urmează să se sinucidă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Acestea îmi sunt ultimele cuvinte. Ştiu că doare, am fost prost nu am reuşit să renunţ la diavol. Jocurile m-au adus aici, mă voi duce alături de fratele meu. ADIO“, a scris Marian Chiraşcu pe reţeaua de socializare.

Poliţiştii nu au reuşit însă să ajungă la timp şi l-au găsit pe aceasta spînzurat în cameră cu un cordon de fereastră.

"În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Urmează să fie făcută necropsia pentru a se stabili cauza decesului. Cercetările continută“, a declarat pentru MEDIAFAX Anca Vîjiac, purtător de cuvânt am IPJ Iaşi.

Tânărul de 27 de ani era frizer în Iaşi şi, potrivit postărilor de pe contul său de pe reţeaua de socializare, acesta era apreciat de către prieteni, familie şi clienţi.

"Nu ştiu dacă a jignit sau deranjat pe cineva vreodată, toţi îl consideram un om bun cu suflet mare, zâmbea şi când avea probleme“, a spus unul dintre prietenii săi într-un mesaj.

"Din primele informaţii, se pare că tânărul a mai avut un frate care a decedat şi mai are unul care lucrează în Anglia".

Familia a anunţat că înmormântarea va avea loc marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici