Un instructor de dans sportiv, prădător sexual. A fost arestat şi este acuzat de relaţii sexuale cu minore

Un instructor de dans sportiv în vârstă de 29 de ani din Braşov a fost arestat preventiv, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu minore.

855 afișări
Imaginea articolului Un instructor de dans sportiv, prădător sexual. A fost arestat şi este acuzat de relaţii sexuale cu minore

Poliţişti din Braşov fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru act sexual cu un minor – 5 acte materiale şi coruperea sexuală a minorilor - 3 acte materiale.

Conform IPJ Braşov, din cercetări a reieşit că un bărbat, în vârstă de 29 ani, în calitate de instructor de dans sportiv, ar fi transmis unei cursante, în repetate rânduri, fotografii şi imagini de natură sexuală.

Ulterior, ar fi întreţinut cu aceasta acte sexuale consimţite. Faptele ar fi avut loc în cursul anului 2018, poliţia fiind sesizată de către mama copilei pe 29 martie 2022.

Apoi, poliţiştii au stabilit că, în perioada 2019-2021, instructorul de dans sportiv ar fi transmis unei alte fete fotografii ce îl prezentau în ipostaze intime şi ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale consimţite.

De asemenea, în perioada martie-aprilie 2020, bărbatul ar fi transmis unei a treia fete, pe conturile de socializare, imagini cu conţinut pornografic.

Bărbatul a fost reţinut, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici