Un microbuz plin cu călători a intrat într-un copac de pe marginea drumului

Un microbuz plin cu călători, care făcea o cursă regulată de transport persoane pe ruta Vaslui - Bârlad, a intrat frontal, marţi, într-un copac de pe marginea drumului naţional 24, în apropierea localităţii vasluiene Crasna, în urma accidentului nefiind înregistrate victime.

64 afișări
Imaginea articolului Un microbuz plin cu călători a intrat într-un copac de pe marginea drumului

Un microbuz plin cu călători a intrat într-un copac de pe marginea drumului (Montaj foto)

Potrivit poliţiştilor vasluieni deplasaţi la faţa locului, şoferul microbuzului a ieşit de pe partea carosabilă pentru a evita impactul frontal cu un autotren, care a intrat pe contrasens.

De fapt, potrivit anchetatorilor, TIR-ul ieşea în acel moment dintr-o fermă pomicolă din apropiere de localitatea Crasna, la 15 kilometri de municipiul Vaslui.

"În urma impactului cu pomul, microbuzul a fost avariat în partea din faţă, fără ca vreunul din cei 16 călători să sufere leziuni care să necesite spitalizarea. Din primele cercetări, reiese că vinovat de producerea accidentului este conducătorul auto de pe TIR, care nu a acordat prioritate de trecere microbuzului de transport persoane", a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

În urma accidentului, poliţiştii vasluieni au decis reţinerea permisului de conducere şoferului de pe autotren pe o perioadă de 60 de zile pentru neacordare de prioritate.

Cei 16 călători au fost preluaţi de un alt microbuz şi transportaţi la destinaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici