Un mort şi un rănit în urma coliziunii dintre un TIR, o cisternă şi un autoturism în judeţul Buzău

O persoană a fost rănită şi o alta a decedat, luni seară, în urma unui accident produs în judeţul Buzău pe DN1B, în coliziune fiind implicate un TIR, o cisternă şi un autoturism, iar traficul a fost blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

375 afișări
Imaginea articolului Un mort şi un rănit în urma coliziunii dintre un TIR, o cisternă şi un autoturism în judeţul Buzău

Un mort şi un rănit în urma coliziunii dintre un TIR, o cisternă şi un autoturism în judeţul Buzău

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în zona Hanul lui Tinţa, pe DN1B.

“Sunt implicate un TIR, o cisternă şi un autoturism. Trafic blocat pe DN1B. Până la acest moment nu sunt sesizate scurgeri de combustibil”, a declarat Drăghiciu.

Acesta a mai precizat că de la faţa locului o persoană a fost preluată de o ambulanţa SAJ, iar o altă persoană este declarată decedată.

La fata locului sunt asigurate măsuri contra incendiilor de către două autospeciale ISU, cisterna fiind încărcată cu combustibil.

La ora transmiterii acestei ştiri, cauza accidentului nu a fost încă stabilită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici