Un nou pasaj peste Şoseaua Berceni te va scăpa de minutele pierdute la semafor

  • Lucările la noul pasaj peste Şoseaua Berceni vor începe din toamnă
  • Proiectul are o valoare totală de 57 de milioane de lei
  • La ore de vârf, Andrei aşteaptă la semafor chiar şi 20 de minute
2200 afișări

De ani de zile, intersecţia din dreptul gurii de metrou Apărătorii Patriei este o provocare pentru locuitorii din Berceni. O zi obişnuită din viaţa şoferilor care trec prin străzile Iriceanu-Măgurele înseamnă claxoane şi nervi la cozile de la semafor.

Toate acestea vor dispărea odată cu pasajul suprateran peste Şoseaua Berceni. Lucrările vor începe în toamnă şi ar trebui să fie gata în aproximativ un an de zile. Valoarea proiectului este de 57 milioane de lei.

”În trafic aici? 5-7 minute cam aşa. Oh, dimineaţa... Dimineaţa e jale aici. Cam 20 de minute stăm dimineaţa”, spune un şofer.

”Avem trei variante, o să aşteprăm să intre în comisiile tehnice de specialitate unde se vor analiza şi se va adopta o variantă. După aceea vom continua studiul de fezabilitate, obtinerea tuturor avizelor. Odată cu realizarea pasajului maşinile nu vor mai sta la semafor pe relaţia Iriceanu – Măgurele. Poluarea va fi de asemenea redusă.”, a declarat Adrian Avram, inginer.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici