Un pistol, cuţite, săbii şi macete, ridicate de la mai mulţi romi din Lugoj, după percheziţii

Poliţiştii din judeţul Timiş au ridicat, miercuri, un pistol, cuţite, săbii, macete şi bijuterii de la mai multe persoane de etnie romă din oraşul Lugoj, în urma unor percheziţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

316 afișări
Imaginea articolului Un pistol, cuţite, săbii şi macete, ridicate de la mai mulţi romi din Lugoj, după percheziţii

Un pistol, cuţite, săbii şi macete, ridicate de la mai mulţi romi din Lugoj, după percheziţii (Imagine de arhivă)

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, miercuri au fost efectuate 12 percheziţii la locuinţele unor persoane din oraşul Lugoj.

Activităţile au fost desfăşurate de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale din Timiş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă şi şantaj.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat un pistol tip airsoft, cuţite, săbii, macete, precum şi mai multe bijuterii.

În total, 13 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, pentru audieri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, percheziţiile au fost efectuate la mai multe familii de romi din oraşul Lugoj care, în această vară, au fost implicate în mai multe scandaluri.

Mai multe focuri de armă au fost trase, în data de 22 august, asupra unei maşini parcate pe o stradă din Lugoj, în apropierea căreia se aflau mai multe persoane, în urma unui conflict izbucnit între două familii de romi.

De asemenea, şi în data de 18 august au fost trase focuri de armă în poarta unei locuinţe din Lugoj, în urma unui scandal pornit între două familii de romi din cauza unei presupuse taxe de protecţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici