Un român a încercat să-şi ucidă iubita spaniolă. Mesajul trimis tatălui: "Nu am credit, vino acasă pentru că ţi-am ucis fiica"

Un român în vârstă de 29 de ani, stabilit în Spania, a încercat să-şi omoare iubita care vroia să se despartă de el încuiind-o în portbagajul maşinii şi făcând autoturismul să plonjeze într-un râu, după care l-a sunat pe tatăl femeii şi i-a spus că a ucis-o, relatează La Opinion de Murcia.

1861 afișări
Imaginea articolului Un român a încercat să-şi ucidă iubita spaniolă. Mesajul trimis tatălui: "Nu am credit, vino acasă pentru că ţi-am ucis fiica"

Un român a încercat să-şi ucidă iubita spaniolă. Mesajul trimis tatălui: "Nu am credit, vino acasă pentru că ţi-am ucis fiica" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Bătrâne, nu am credit, vino acasă pentru că ţi-am ucis fiica", i-a spus Iulian B. tatălui victimei, pe care l-a sunat imediat după ce maşina în care se afla Encarni L.P. (36 de ani) a plonjat în râul Alguazas.

Potrivit rudelor victimei, care este profesoară de limba engleză în Albacete, românul a încercat s-o omoare pentru că femeia vroia să pună capăt relaţiei, după cinci ani de zile.

Fratele femeii a spus reporterilor spanioli că sora lui nu mai dormise de o lună în casa pe care ea şi românul o cumpăraseră pentru a locui împreună.

"Problemele de cuplu au început când ea (victima, n.r.) nu a fost de acord să angajeze muncitorii români pe care el îi vroia", a mai spus Antonio, fratele victimei, adăugând că înainte de luna martie cei doi nu au avut niciodată o ceartă violentă.

Cei doi se vedeau zilnic pentru a supraveghea lucrările finale la casa în care locuia doar Iulian B., Encarni lăsându-l să stea acolo până când şi-ar fi găsit altă locuinţă.

Marţi seară, bărbatul i-a spus femeii că nu vrea s-o lase să plece din casă şi că vrea să rămână să doarmă cu el, între cei doi izbucnind o ceartă aprinsă. Astfel, românul ar fi băgat-o în portbagajul maşinii, după care a împins maşina în râu. Femeia a reuşit să se elibereze şi să scape doar cu răni uşoare, fiind internată în spital.

Reţinut de autorităţi, Iulian B. a spus că nu a încercat să-şi omoare iubita şi că nu a băgat-o în portbagaj. El susţine că femeia stătea pe scaunul din dreapta şoferului şi că s-a urcat de bunăvoie, el urmând s-o ducă la locuinţa tatălui său când au avut un accident.

"Encarni, te iubesc mult, a fost un accident, mă simt responsabil pentru că eu conduceam maşina, dar a fost un accident", i-a transmis românul femeii, care însă susţine că acesta a condus maşina în râu în mod intenţionat.

Afirmaţiile românului nu au impresionat judecătorul de caz însă, care a arătat că dacă ar fi fost într-adevăr un accident, acesta ar fi sunat după ajutor şi nu la tatăl femeii, să-l anunţe că a ucis-o. De asemenea, există martori oculari care l-ar fi văzut pe Iulian împingând maşina în râu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici