Cum a rămas un român fără maşina în valoare de 90.000 de lei în urma unui control de rutină - FOTO

Un român a rămas vineri fără autoturismul în valoare de 90.000 de lei în momentul în care a vrut să treacă din vamă.

7088 afișări
Imaginea articolului Cum a rămas un român fără maşina în valoare de 90.000 de lei în urma unui control de rutină - FOTO

Deşi maşina era înmatriculată în România, aceasta figura ca ”bun căutat pentru consfiscare”, alertă introdusă în sistem de autorităţile din Germania. Şoferul a declarat că el a fost cel care a cumpărat maşina, dar nu ştia că autovehiculul este căutat de autorităţi.



Poliţiştii de frontieră au rechiziţionat maşina, iar şoferul român este cercetat sub aspectul săvărşirii infracţiunii de tăinuire.

„Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziţionat maşina fără să ştie că aceasta ar fi fost căutată de către autorităţi. Autoturismul, în valoare de 90.000 de lei, a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se arată în comunicatul remis de Poliţia de Frontieră.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici