Un român a trecut în forţă frontiera ungară pentru a scăpa de arestare

Poliţia caută un bărbat român care a trecut frontiera în Ungaria pentru a scăpa de arestare, după ce poliţia de frontieră a constatat că există un mandat european de arestare pe numele acestuia, a declarat joi un purtător de cuvânt al poliţiei din judeţul Csongrad.

284 afișări
Imaginea articolului Un român a trecut în forţă frontiera ungară pentru a scăpa de arestare

Un român a trecut în forţă frontiera ungară pentru a scăpa de arestare (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Szabolcs Szenti a declarat că bărbatul a încercat să părăsească România la bordul unui vehicul, pe la punctul de trecere de la Nagylak, dar Poliţia română de Frontieră a găsit semnalmentele acestuia în Sistemul Informatic Schengen, românul fiind căutat pentru infracţiuni vizând proprietatea comise în Elveţia.

Pentru a scăpa de arestare, bărbatul a trecut în forţă frontiera, rănind uşor un poliţist român. Ulterior, poliţia ungară a găsit maşina, în care se afla un pasager, de asemenea cetăţean român.

Poliţişti, echipaţi cu veste antiglonţ, îl caută pe Filimon Gheorghiţă, în vârstă de 38 de ani, în localitatea vecină, Mako, şi în satele din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici