Un şofer a fost prins circulând cu 203 kilometri pe oră, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa

Un bărbat prins de poliţiştii rutieri când conducea cu 203 kilometri pe oră, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, a rămas fără permis şi a primit o amendă de 720 de lei, informează, sâmbătă, Poliţia Română.

467 afișări
Imaginea articolului Un şofer a fost prins circulând cu 203 kilometri pe oră, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa

Un şofer a fost prins circulând cu 203 kilometri pe oră, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Şoferul, în vârstă de 57 de ani, a fost depistat sâmbătă, în jurul orei 10.51, de poliţiştii de la Biroul de Poliţie Autostrada A2, aparatul radar înregistrând, la kilometrul 96, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, maşina condusă de acesta cu 203 kilometri pe oră.

Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi l-au amendat cu 720 de lei.

Pe Autostrada Soarelui, în 10 noiembrie a fost prins un tânăr de 19 ani care conducea cu 223 de kilometri pe oră. În 23 septembrie, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a fost depistat conducând cu 236 de kilometri pe oră, iar în 4 septembrie, un alt şofer, de 24 de ani, a fost prins în timp ce mergea cu 246 de kilometri pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici