Video Un şofer a murit în urma unui infarct la volan. Maşina a trecut peste un scuar şi s-a oprit într-un mall - MOMENTUL ACCIDENTULUI

Un şofer de 66 de ani, din comuna argeşeană Mărăcineni, a murit, luni, după ce a suferit un infarct la volan, iar utilitara pe care o conducea a trecut peste un scuar şi s-a oprit în paravanele de protecţie ale unui mall din Piteşti.

1597 afișări

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, în urma accidentului, surprins de camerele de supraveghere ale mall-ului din apropiere, nu au existat alte victime, ci doar pagube materiale.

"A fost găsit un pacient decedat în maşina de serviciu, a fost resuscitat 25 de minute, a fost o moarte violentă prin infarct extins. Era între scaune şi bordul maşinii, cu faţa în jos. Era mort de 15-20 de minute, nu s-a mai putut face nimic", a declarat dr Alina Duţă, medic la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Ambulanţa Argeş.

Bărbatul avea 66 de ani, era din comuna Mărăcineni şi se deplasa cu autoutilitara la aprovizionare în momentul în care a făcut infarct, iar maşina a pătruns într-o intersecţie foarte circulată, de la intrarea în municipiul Piteşti, dar nu s-a ciocnit cu alt autovehicul.

"Putea să se întâmple o coliziune cu mai multe maşini implicate şi cu consecinţe mai grave, gândiţi-vă că autoutilitara a străbătut o intersecţie intens circulată, a lovit nişte indicatoare şi s-a oprit în parapetul de protecţie al unui mall, a suferit un infarct", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Acesta este al doilea incident care a avut loc în judeţul Argeş în mai puţin de o lună, după ce în 20 mai un şofer de 50 de ani a suferit un infarct la volan, iar maşina pe care o conducea a izbit în plin un alt autoturism pe DN 65 Piteşti - Slatina, în localitatea Albota. Două persoane din autoturismul care se deplasa pe banda sa de circulaţie au fost rănite şi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru tratament şi investigaţii suplimentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici