Un tramvai a ars aproape în întregime la marginea Craiovei. Nu s-au înregistrat victime

Un tramvai a ars aproape în întregime, marţi după-amaiză, la marginea Craiovei, în urma incidentului nefiind înregistrate victime, ci doar pagube materiale, în condiţiile în care tramvaiul era tractat într-un refugiu şi urma să fie reparat.

140 afișări
Imaginea articolului Un tramvai a ars aproape în întregime la marginea Craiovei. Nu s-au înregistrat victime

Un tramvai a ars aproape în întregime la marginea Craiovei. Nu s-au înregistrat victime (Imagine: Florin Gheorghe/Arhiva Mediafax Foto)

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au fost sesizaţi, marţi după-amiază, despre un incendiu produs la un tramvai care era tractat la marginea Craiovei, în apropiere de fabrica Ford.

"Detaşamentul nr.2 Craiova s-a deplasat la faţa locului cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru lichidarea incendiului. Acesta se propaga la nivelul unei garnituri de tramvai pe o suprafaţă de peste 70 la sută", a declarat pentru MEDIAFAX Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt ISU Dolj.

În opt minute, pompierii au ajuns la faţa locului şi au reuşit să lichideze incendiul care se manifesta atât mocnit, cât şi cu flăcări, la un vagon al tramvaiului.

Potrivit pompierilor, cabina de comandă, scaunele şi materialul combustibil din podea au ars în totalitate.

"Din primele cercetări, se pare că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric produs de un conductor electric deteriorat fizic", a mai declarat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt ISU Dolj.

În momentul producerii incendiului, tramvaiul era garat într-un refugiu special amenajat şi urma să fie transportat către depou petnru reparaţii. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pagubele materiale rezultate au fost limitate doar la nivelul unei garnituri de tramvai şi nu s-au extins şi la alte vagoane care se aflau în apropiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici