Un turist a anunţat că a căzut pe munte. Salvamontiştii l-au găsit nevătămat, în stare de ebrietate

Salvamont Borşa a fost anunţat sâmbătă seara, prin 112, că un turist a căzut pe o potecă din Pietrosul Rodnei şi şi-a fracturat piciorul. Ajunşi la faţa locului, salvatorii montani au constatat că bărbatul este nevătămat, dar în avansată stare de ebrietate.

631 afișări
Imaginea articolului Un turist a anunţat că a căzut pe munte. Salvamontiştii l-au găsit nevătămat, în stare de ebrietate

Un turist a anunţat că a căzut pe munte. Salvamontiştii l-au găsit nevătămat, în stare de ebrietate

„Alcoolul în vârf de munte.. confuzie şi accidente! Muntele îţi oferă cea mai simplă lecţie de viaţă la care ai acces, dar trebuie tratat cu responsabilitate şi seriozitate. De aceeaşi seriozitate vă recomandăm să daţi dovadă şi să vă gândiţi de două ori înainte de a pune pe drumuri salvatorii montani. Serviciul Public Salvamont Borşa a fost anunţat prin 112 despre faptul că un turist a căzut pe o potecă din Pietrosul Rodnei. Apelanta a revenit de mai multe ori, spunând că bărbatul, originar din Cluj, şi-a fracturat piciorul. O echipă de prim răspuns din cadrul Serviciului Public Salvamont Borşa a pornit spre locul intervenţiei împreună cu un echipaj SMURD”, anunţă Salvamont Borşa.

Ajunşi la faţa locului, salvatorii montani au constatat că bărbatul este nevătămat, în avansată stare de ebrietate.

„Acesta a refuzat atât examinarea cât şi transportul. Vă recomandăm să nu consumaţi băuturi alcoolice pe munte deoarece acestea slăbesc organismul şi capacitatea de efort. De asemenea, să nu vă abateţi de la potecile marcate şi în situaţia în care sunteţi nevoiţi să sunaţi la 112, asiguraţi-vă că nu transmiteţi informaţii eronate. În timp ce echipajele sunt ţinute blocate la un caz care nu necesită intervenţia de urgenţă, un alt turist poate avea nevoie de ajutor. Fiţi responsabili pe munte”, încheie salvamontiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
turist,
alcool,
salvamont

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici