Video Unele magazine au redeschis şi aşteaptă deja clienţii. Unde poţi face cumpărături după 15 mai

  • Magazinele au redeschis înainte de starea de alertă
  • Bucureştenii se bucură de shopping
  • După 15 Mai sunt deschise doar magazinele stradale, nu şi mall-urile
5818 afișări

O parte din patronii magazinelor cu ieşire la stradă au decis să redeschidă deja, spre bucuria bucureştenilor.

Fie că e vorba de un magazin de haine sau produse cosmetice, oamenii mai au încă un motiv în plus să iasă din casă.

„Înainte cu 2 zile de intrarea în starea de alertă, multe magazine de pe străduţele din Bucureşti au redeschis, iar românii au început să se bucure de cumpărături", spune Ioana Guruţă, reporter Mediafax.

Atât antreprenorii cât şi clienţii sunt entuziasmaţi şi îşi doresc ca totul să redevină la normal.

O femeie aflată la cumparaturi se declară „foarte fericită”, explicând: „Am fost să îmi iau nişte cosmetice de uz personal."

„Ne mai vizitează clienţi, nu aşa ca înainte, dar probabil unele persoane nu ştiu că am deschis şi aşteptăm” spune o vânzătoare.

Chiar dacă ţările europene au redeschis centrele comerciale, în România, începând cu 15 mai, se redeschide comerţul, însă nu şi mall-urile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici