Unul dintre bărbaţii căutaţi de Poliţie, în cazul scenelor de luptă de pe o stradă din Craiova, s-a predat

Unul dintre bărbaţii căutaţi de Poliţie în cazul bătăii de sâmbătă, din cartierul Craioviţa Nouă, din Craiova, s-a predat la parchet. În continuare, oamenii legii sunt în căutarea a trei indivizi care au participat la altercaţia stradală, transmite IPJ Dolj.

6059 afișări
Imaginea articolului Unul dintre bărbaţii căutaţi de Poliţie, în cazul scenelor de luptă de pe o stradă din Craiova, s-a predat

Unul dintre bărbaţii căutaţi de Poliţie în cazul bătăii de pe o stradă din Craiova s-a predat

„În cursul zilei de ieri (duminică - n.red.) la sediul unităţii de parchet s-a prezentat unul dintre cei patru bărbaţi căutaţi de poliţişti, care ar fi fost implicat în altercaţia ce a avut loc la data de 13 iunie (sâmbătă - n.red.), în cartierul Craioviţa Nouă, din Craiova”, conform unui comunicat al Poliţiei Dolj.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus măsură controlului judiciar faţă de şapte persoane, iar faţă de şase bărbaţi a propus instanţei de judecată măsură arestării preventive pentru 30 de zile, trei dintre aceştia fiind căutaţi în continuare de poliţişti.

„Astfel, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de un bărbat de 39 de ani, din Craiova, totodată fiind dispusă disjungerea soluţionării propunerii de arestare preventivă în lipsa faţă de cei 3 bărbaţi care se sustrag cercetărilor”, potrivit sursei citate.

Un număr de 14 persoane s-au bătut, sâmbătă după amiază, pe o stradă din Craiova, în ceea ce a fost o reglare de conturi între două grupuri rivale. Bătăuşii au folosit bâte şi cuţite. Membrii grupărilor rivale au spart geamurile a patru maşini şi s-au rănit reciproc.

Scandalul a pornit după ce cinci dintre membrii unuia dintre grupuri au fost puşi sub control judiciar, în urmă cu două săptămâni, după ce au fost implicaţi într-un alt conflict în trafic. I-au acuzat pe rivali că i-au dat pe mâna poliţiei, aşa că acum i-au aşteptat pentru a se răzbuna. În urma incidentelor, unul dintre bătăuşi s-a ales cu tăieturi pe corp şi a fost transportat la spital.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au intervenit pentru a aplana conflictul din mijlocul drumului. O parte dintre scandalagii au fost prinşi şi duşi la Poliţie pentru audieri. Alţii sunt căutaţi, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bătaie,
predat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici