Urmărire ca în filme în judeţul Suceava: Un şofer beat, de 22 de ani, prins de poliţiştii din Siret

Un tânăr şofer de 22 de ani din oraşul Siret a fost prins, duminică dimineaţa, de poliţişti, după o urmărire pe străzile oraşului, iar în timp ce încerca să scape de urmăritori acesta a lovit cu maşina un autoturism, după care şi-a continuat deplasarea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

579 afișări
Imaginea articolului Urmărire ca în filme în judeţul Suceava: Un şofer beat, de 22 de ani, prins de poliţiştii din Siret

Urmărire ca în filme în judeţul Suceava: Un tănăr, de 22 de ani băut, prins de poliţiştii din Siret (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Siret a solicitat, duminică dimineaţa, şoferului unui autoturism care se deplasa în apropierea sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Laţcu Vodă, Carpaţi şi Mihai Teliman, să oprească.

Şoferul a refuzat, şi-a continuat deplasarea pe străzile Carpaţi şi Primăverii, iar la intersecţia cu strada Mioriţei, din cauza neadaptării vitezei, a acroşat un autoturism care staţiona regulamentar.4

Deşi autorismul a suferit avarii la partea din faţă, şoferul şi-a continuat deplasarea pe o distanţă de aproximativ 300 metri şi s-a ascuns în spatele unui imobil de pe respectiva stradă, loc în care a fost identificat de către poliţişti.

Şoferul, un localnic de 22 ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţia Suceava menţionează că pe perioada minivacanţei de 1 decembrie zeci de echipaje de poliţie au acţionat pe perioada nopţii pentru identificarea şoferilor care consumă alcool şi apoi se urcă la volan, fiind aplicate zeci de sancţiuni, fiind suspendate peste 30 de permise de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici