Vaccinare falsă: 24 de percheziţii în Neamţ, Iaşi şi Bacău

Poliţiştii au făcut marţi dimineaţa 24 de precheziţii în judeţele Neamţ, Iaşi şi Bacău, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupţie şi fals. Mai multe persoane sunt bănuite că au eliberat ilegal adeverinţe de vaccinare.

729 afișări
Imaginea articolului Vaccinare falsă: 24 de percheziţii în Neamţ, Iaşi şi Bacău

Vaccinare falsă: 24 de percheziţii în Neamţ, Iaşi şi Bacău

Potrivit IPJ Neamţ, din cercetări a reieşit că, în perioada iunie 2021 – martie 2022, mai multe persoane din judeţele Neamţ, Iaşi şi Bacău ar fi eliberat, în mod ilegal, certificate de vaccinare anti-Covid.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate obiecte, înscrisuri şi date informatice, precum şi aproximativ 57.000 de euro şi 22.000 de lei.

14 persoane au fost duse la sediul poliţiei pentru audieri.

La acţiune au participat poliţişti din Neamţ, Iaşi şi Bacău, dar şi de la Direcţia Operaţiuni Speciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici