Vaslui: Bebeluş de patru luni, în stare gravă la spital după ce ar fi fost lovit de tată

O fetiţă în vârstă de patru luni din localitatea vasluiană Rafaila a ajuns în stare gravă la spital, marţi dimineaţă, cu traumatisme la cap, după ce ar fi fost lovită de tatăl său cu pumnii, poliţiştii declanşând o anchetă în acest caz.

104 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Bebeluş de patru luni, în stare gravă la spital după ce ar fi fost lovit de tată

Vaslui: Bebeluş de patru luni, în stare gravă la spital după ce ar fi fost lovit de tată (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, fetiţa de patru luni ar fi căzut victimă într-un conflict între părinţii săi, care se certau, iar în timp ce se afla în braţele mamei copilul ar fi fost lovit cu pumnii în cap de către tatăl său.

Femeia a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia ambulanţei, susţinând că atât ea, cât şi fiica sa au fost agresate.

"Fetiţa are un hematom la cap în urma loviturii primite de la tatăl său, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral. Ea este în stare stabilă hemodinamic şi respirator şi a fost transportată la Spital Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat directorul medical al SAJ Vaslui, Ana Maria Ungureanu.

Sesizaţi de către reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă, poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiţii a suferit copilul acele leziuni. Totodată, SAJ a anunţat şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Vaslui, având în vedere că alţi patru fraţi ai bebeluşului au rămas acasă cu tatăl lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici