Vaslui: O persoană a murit şi trei au fost rănite, în urma unui GRAV ACCIDENT rutier

O persoană a murit şi trei au fost rănite, între care una grav, în urma unui accident rutier petrecut, luni seară, pe un drum naţional din Vaslui, după ce un autoturism marca BMW, aflat într-o depăşire, a ajuns pe contrasens şi a intrat în plin într-o căruţă.

237 afișări
Imaginea articolului Vaslui: O persoană a murit şi trei au fost rănite, în urma unui GRAV ACCIDENT rutier

Vaslui: O persoană a murit şi trei au fost rănite, în urma unui GRAV ACCIDENT rutier (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul a avut loc între localităţile Murgeni şi Raiu, de pe drumul naţional DN 24A, în momentul în care şoferul autoturismului marca BMW, un tânăr de 24 de ani, din oraşul Murgeni, a intrat în depăşirea unui camion şi, odată ajunsă pe contrasens, maşina a lovit în plin o căruţă în care se aflau un bărbat de 77 de ani şi soţia acestuia, de 74 de ani.

"În urma accidentului, femeia de 74 de ani a murit în ambulanţă, în drum spre spital. Totodată, soţul victimei a fost rănit grav şi, la fel ca şi şoferul autoturismului BMW şi un pasager din aceeaşi maşină, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului de 24 de ani pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici