Vaslui: Tânăr din Portugalia, găsit spânzurat de balustradă într-o scară de bloc din Huşi

Un tânăr de 34 de ani, din Portugalia, a fost găsit spânzurat cu o funie, miercuri, de balustrada unei scări de bloc din Huşi, judeţul Vaslui, unde locuia o femeie cu care ar fi corespondat până în vara acestui an, fără însă ca bărbatul să mai fi luat de atunci legătura cu persoana respectivă.

598 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Tânăr din Portugalia, găsit spânzurat de balustradă într-o scară de bloc din Huşi

Vaslui: Tânăr din Portugalia, găsit spânzurat de balustradă într-o scară de bloc din Huşi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţiştii vasluieni, macabra descoperire a portughezului a fost făcută în cursul dimineţii de miercuri de către o locatară din acel bloc din Huşi, care l-a observat pe bărbat spânzurat cu o funie de balustrada dintre etajele al treilea şi al patrulea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeia a alertat Poliţia, care a declanşat o anchetă în acest caz.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că bărbatul este cetăţean portughez şi că singura sa legătură cu România ar fi o tânără care locuia în scara respectivă de bloc.

"Femeia a afirmat că îl cunoaşte pe cetăţeanul portughez din corespondenţa pe care a avut-o cu acesta până în vara acestui an. De atunci, tânărul nu ar mai fi luat legătura cu persoana respectivă, astfel încât nu se cunosc posibilele motivele care l-au determinat să se sinucidă. De altfel, nici asupra sa nu a fost găsit vreun înscris prin care să-şi explice gestul”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma examinării cadavrului, poliţiştii nu au găsit urme de violenţă pe corp, fiind dispusă, conform procedurilor, efectuarea necropsiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici