Verificări la Bârlad, după ce un tren nu a oprit în staţie

Un tren care circula pe ruta Iaşi – Bucureşti nu a oprit, duminică, în staţie, la Bârlad, în acest caz fiind demarate verificări pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

2263 afișări
Imaginea articolului Verificări la Bârlad, după ce un tren nu a oprit în staţie

Verificări la Bârlad, după ce un tren nu a oprit în staţie

Şeful regionalei CFR Călători Iaşi, Constantin Axinia, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că este exclus ca trenul să fi rămas fără frâne.

„Trenul nu ar fi oprit în staţie, se fac cercetări. Exclus să fi rămas fără frâne, pentru că ar fi fost semnalat aspectul de locomotivă”, a spus Axinia.

La ora transmiterii acestei ştiri, trenul este oprit la circa 400 de metri de staţie, urmând să fie supus unei verificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici