Vezi aici cât te costă să primeşti sau să trimiţi bani în străinătate

Fie că primeşti bani de la rudele sau prietenii din străinătate sau vrei să trimiţi chiar tu o anumită sumă, trebuie să fii atent la costurile tranzacţiilor bancare. Incont.ro a făcut o listă cu cele mai accesibile modalităţi prin care poţi primi sau poţi trimite bani în străinătate şi îţi spune cât te costă fiecare operaţiune.

1663 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cât te costă să primeşti sau să trimiţi bani în străinătate

Vezi aici cât te costă să primeşti sau să trimiţi bani în străinătate (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Unul dintre cele mai folosite servicii pentru a trimite bani în afară sau a primi de la rudele din Spania sau Marea Britanie de exemplu este Wester Union. Să vedem şi cât costă acest serviciu. Dacă vrei să trimiţi 50 de euro din România unei persoane din străinătate vei achita un comision de şapte euro. Iar comisionul urcă până la 65 de euro dacă vei trimite 1.750 de euro.

Atenţie însă! Zilnic, nu poţi trimite mai mult de 10.000 de dolari, sau echivalentul în euro, la unităţile din sediile Banca Românească, Banca Transilvania, Bancpost, Raiffeisen Bank sau Angelo Costa România. În cazul BRD, suma este doar de 5.000 de dolari.

Citeşte mai multe despre cele mai accesibile modalităţi prin care poţi primi sau poţi trimite bani în străinătate pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici