Vicepreşedintele Judecătoriei Petroşani, Valentin Popescu, rămâne în arest încă 20 de zile

Vicepreşedintele Judecătoriei Petroşani, Valentin Popescu, rămâne în arest încă 20 de zile, după ce instanţa supremă a respins definitiv, luni seară, contestaţia magistratului faţă de decizia Curţii de Apel Alba-Iulia.

35 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Judecătoriei Petroşani, Valentin Popescu, rămâne în arest încă 20 de zile

Vicepreşedintele Judecătoriei Petroşani, Valentin Popescu, rămâne în arest încă 20 de zile

Instanţa Curţii de Apel Alba-Iulia a decis, în 23 aprilie, prelungirea cu 20 de zile a măsurii arestării preventive în cazul vicepreşedintelui Judecătoriei Petroşani, Valentin Popescu, acuzat de efectuare de tranzacţii incompatibile cu funcţia deţinută, cumpărare de influenţă şi luare de mită.

Decizia a fost contestată de magistrat la instanţa supremă, care i-a respins recursul, astfel că Valentin Popescu rămâne încă 20 de zile în arest.

Instanţa supremă a respins şi cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Alba de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare a magistratului Valentin Popescu, menţinând decizia Curţii de Apel Alba-Iulia.

Judecătorul Valentin Popescu, vicepreşedintele Judecătoriei Petroşani, a fost arestat, în 31 martie, de magistraţii Curţii de Apel Alba-Iulia, pentru o perioadă de 29 de zile, la propunerea procurorilor DNA Alba. Judecătorul a contestat atunci decizia Curţii de Apel Alba-Iulia, instanţa supremă respingând recursul acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici