Viceprimarul Capitalei anunţă că îi face plângere penală ministrului Sănătăţii, în scandalul apei cu clor din Bucureşti

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a anunţat, luni, după audierea de la Parchetul General, că-i va face plângere penală ministrului Sănătăţii Sorina Pintea, care "şi-a permis să ducă în spaţiul public o discuţie care ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucureştiului".

1671 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul Capitalei anunţă că îi face plângere penală ministrului Sănătăţii, în scandalul apei cu clor din Bucureşti

Viceprimarul Capitalei îi face plângere penală ministrului Sănătăţii, în scandalul apei cu clor din Bucureşti

"În cursul zilei de astăzi, urmează să întrunesc Comisia pentru utilităţi a Municipiului Bucureşti şi înţeleg să-i fac plângere penală ministrului Sănătăţii, care şi-a permis să ducă în spaţiul public o discuţie care ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucureştiului.

Este una dintre acţiunile concertate ale binomului Pintea-Dragnea, binom care prin orice mijloace încearcă să recidiveze prin aceeaşi metodă cu care au făcut şi la Maternitatea Giuleşti.

Cred că, dacă analizaţi spectacolul oferit şi ceea ce în contradictoriu a spus ministrul Sănătăţii, veţi înţelege că de această dată Direcţia de Sănătate Publică, pentru că nu degeaba i s-a făcut rău acelei femei, ci pentru că se făceau presiuni asupra ei, practic transmite acest mesaj. Este sau nu este o acţiune concertată în ceea ce priveşte tot şi întru toate ce privesc pe Gabriela Firea? Este sau nu este disperarea unui om de a-şi rezolva o anumită problemă? ", a declarat Aurelian Bădulescu.

Viceprimarul Capitalei a refuzat să precizeze care sunt infracţiunile exacte pentru care o acuză pe Sorina Pintea.

Ministrul Sănătăţii a anunţat că a cerut o anchetă despre modul în care Apa Nova a comunicat cetăţenilor privind calitatea apei, în condiţiile în care DSP a anunţat, vineri, că patru probe de apă luate din Capitală demonstrează că nivelul de clor este mai mare de cinci ori faţă de limita admisă. Apa Nova a informat joi dimineaţă că rezultatele analizelor efectuate reconfirmă şi atestă potabilitatea apei distribuită de companie consumatorilor. Înainte de asta, Ministerul Sănătăţii a recomandat bucureştenilor să nu folosească apa din reţeaua publică pentru băut, prepararea hranei sau igienă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici