VIDEO: Aeroportul din Bologna, pustiu. O craioveancă a surprins imagini cu restaurantele şi cafenelele goale

  • Aeroportul din Bologna era, marţi seara, pustiu, susţine o femeie din Craiova, care a filmat restaurantele şi cafenelele goale.
  • Ea spune că în cei şapte de când zboară acolo nu a văzut niciodată atât de puţini oameni în aeroport.
  • Femeia a ajuns în Aeroportul din Bologna marţi seara pentru a se îmbarca spre Craiova.
3994 afișări

Femeia a ajuns în Aeroportul din Bologna marţi seara pentru a se îmbarca spre Craiova. Aproape două minute s-a plimbat şi a filmat prin aeroportul în care se văd doar câţiva oameni.

Craioveanca este surprinsă de ceea ce vede şi spune că de şapte ani călătoreşte pe ruta Craiova-Bologna, o dată la trei luni, dar că niciodată nu a văzut locul atât de pustiu.

„Se pare că singurii de pe aici sunt cei ca mine, nevoiţi să zboare. Restaurantele, de obicei erau pline, nu prea existau mese libere. Acum, o singură masă este ocupată. Să vedem zborul spre Craiova, care ar fi trebuit să plece la ora 21, ora locală. Va pleca la 23.25. Cam asta e atmosfera de aici. Câţiva rătăciţi”, a spus Denisa Cosoveanu.

Un italian în vârstă de 71 de ani a fost diagnosticat cu cu virusul Covid-19 şi este internat la un spital din Rimini, în apropiere de Bologna.

Acesta a călătorit anterior în România, unde s-a întâlnit cu rudele soţiei sale românce din judeţul Gorj, dar şi cu alţi oameni din Craiova.

Prefectul judeţului Dolj, Narcis Purcărescu, a anunţat, marţi seara, că autorităţile caută cei 44 de pasageri care au călătorit în avion cu italianul infectat cu virusul Covid-19. De asemena, şi angajaţii aeroportului, ai firmei de de la care italianul a închiriat o maşină, cât şi echipajul din avion sunt identificaţi pentru a fi testaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici