VIDEO | Şobolan filmat într-un liceu de elită din oraşul Galaţi. Elevii spun că nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva

Un şobolan a fost filmat de elevi într-o clasă a unui liceu din oraşul Galaţi. Incidentul s-a produs într-o şcoală de elită, iar elevii povestesc că nu este prima dată când se întâmplă astfel de evenimente, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4903 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Şobolan filmat într-un liceu de elită din oraşul Galaţi. Elevii spun că nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva

VIDEO | Şobolan filmat într-un liceu de elită din oraşul Galaţi. Elevii spun că nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva

Adolescenţii au descoperit şobolanul în momentul în care au intrat în clasă.

Animalul s-a ascuns lângă o bancă, iar elevii s-au speriat în momentul în care acesta a început să fugă prin clasă. Scena a fost filmată de unul dintre elevi.

„Împinge banca, bă, bă, bă, ha, ha ha, au, unde-i mă? A fugit”, se aude pe filmarea făcută de elevii clasei a 12-a de la liceul gălăţean.

Elevii povestesc că nu este prima dată când se întâmplă astfel de incidente.

„Nu este prima dată când se întâmplă. Recent mi s-a spus că un şobolan a apărut la etajul în care sunt clasele primare. Anul trecut, era altul care mergea prin liceu, după o profesoară. Tot la noi în clasă am găsit un şobolan cu picioarele în sus, era aproape mort. Acesta este ultimul, când am deschis uşa era în clasă. Fetele s-au speriat, toţi ne-am speriat. Am reuşit să-l filmăm. L-au prins colegii mei, l-au dat afară”, a declarat, pentru MEDIAFAX, unul dintre elevi.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Galaţi, Oana Enache, a declarat pentru MEDIAFAX că în şcoală s-a făcut deratizarea obligatorie.

„Se mai întâmplă, înţeleg că nişte conducte trec pe lângă o clasă, probabil, pe acolo a venit şobolanul. Se va face din nou curăţenie, dezinfecţie”, spus Oana Enache.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici