Viorel Cataramă anunţă că merge sâmbătă în Piaţa Victoriei şi invită oamenii să i se alăture la protest

  • Viorel Cataramă a mers într-un focar de coronavirus, în localitatea Bărbuleşti, unde s-a îmbrăţişat cu localnicii
  • El a realizat o testare cu ajutorul unei unităţi medicale mobile
  • Soţia sa spune că acesta nu a dezvoltat simptome COVID-19
  • Clinica a transmis un rezultat negativ
17300 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă anunţă că merge sâmbătă în Piaţa Victoriei şi invită oamenii să i se alăture la protest
Viorel Cataramă a mers de bunăvoie într-unul dintre focarele de COVID-19 pentru a se autoinfecta şi a demonstra astfel că virusul nu este periculos. Acesta s-a îmbrăţişat în localitatea Bărbuleşti cu mai multe persoane de etnie romă ce aveau coronavirus, acuzând apoi simptome de dispnee uşoară.
 
Viorel Cataramă a primit astăzi rezultatul pentru testarea de coronavirus, acesta fiind negativ.
 
Viorel Cataramă spune că mâine, sâmbătă, va fi în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de modul în care autorităţile au gestionat criza COVID-19. Cataramă a transmis şi un apel ca oamenii să i se alăture la protest.
 
”Dragi patrioţi, mâine voi fi în Piaţa Victoriei să protestez împotriva suprimării libertăţilor noastre fundamentale şi a falimentării României. Vă rog să veniţi să protestăm împreună, să salvăm România din această grea situaţie", a fost mesajul postat de Viorel Cataramă pe contul său de Facebook.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici