VIDEO | Viorica Dăncilă a acordat primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău la un miting PSD

Premierul Viorica Dancilă a acordat joi, împreună cu alte persoane din stafful său, primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău în timpul unui miting al PSD, organizat în localitatea Murfatlar, din judeţul Constanţa.

3410 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Viorica Dăncilă a acordat primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău la un miting PSD

Viorica Dăncilă a acordat primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău la un miting PSD

În timpul unui miting electoral al PSD, organizat joi în localitatea Murfatlar din judeţul Constanţa, unui bărbat i s-a făcut rău.

Viorica Dăncilă, preşedintele şi candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, a mers la persoana respectivă, împreună cu alte persoane din stafful său, unde au rămas până la sosirea unui echipaj al Ambulanţei.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Constanţa, bărbatul are 68 de ani şi a acuzat o stare de ameţeală.

„A fost vorba de o persoană de sex masculin, cu un sindrom vertiginos, căreia i s-a acordat primul ajutor în ambulanţă şi a fost asistat, nu a mers la Spitalul judeţean. L-a luat cu ameţeală, asta înseamnă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici