Voiculescu: Procurorul general să verifice dacă la DNA e vorba de un şantaj în cazul Mustaţă

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anunţat, marţi, că a adresat o sesizare procurorului general pentru a face o anchetă la DNA, pentru a se vedea cine a dispus aducerea la DNA a judecătorului Mustaţă, dacă este vorba despre un şantaj sau dacă există un grup infracţional organizat.

845 afișări
Imaginea articolului Voiculescu: Procurorul general să verifice dacă la DNA e vorba de un şantaj în cazul Mustaţă

Dan Voiculescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Liderul PC a spus că se va adresa şi Parlamentului în acelaş caz, dacă se va considera că ancheta solicitată Parchetului nu este necesară.

De asemenea, Voiculescu a mai spus că nu îl cunoaşte pe judecătorul Mustaţă, şi nici nu are prieteni care îl cunosc pe acesta.

Voiculescu a adăugat că din punctul lui de vedere este necesară o anchetă la DNA pentru că nimeni nu este mai presus de lege.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici