Vosganian refuză să comenteze cererea DIICOT: Trebui să văd ce scrie în această solicitare

Senatorul PNLVarujan Vosganian a refuzat luni să comenteze noua solicitare a DIICOT de încuviinţare a urmăririi penale în cazul său, pentru presupuse infracţiuni comise ca ministru, precizând că vrea întâi să vadă ce spun procurorii în solicitarea adresată Senatului.

396 afișări
Imaginea articolului Vosganian refuză să comenteze cererea DIICOT: Trebui să văd ce scrie în această solicitare

Varujan Vosganian (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Vosganian a fost întrebat cum vede solicitarea DIICOT de încuviinţare a urmăririi penale, adresată Senatului. ”Nu am văzut-o (...) Trebui să văd ce scrie în această solicitare”, a replicat senatorul PNL, refuzând să facă alte comentarii.

DIICOT cere din nou aviz de la Senat şi, respectiv, preşedintele Klaus Iohannis, pentru urmărirea penală a foştilor miniştri ai Economiei Varujan Vosganian şi Adriean Videanu, în dosarul Romgaz-Interagro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici