Vrancea: Patru tineri, între care fiul şi nora unei poliţişte, reţinuţi pentru trafic de droguri

Patru tineri, între care fiul şi nora unei poliţiste din Vrancea, au fost reţinuţi pentru trafic de droguri, reţeaua din care cei doi făceau parte fiind destructurată după mai multe percheziţii în timpul cărora au fost găsite 200 de grame de haşiş şi un kilogram de canabis.

162 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Patru tineri, între care fiul şi nora unei poliţişte, reţinuţi pentru trafic de droguri

Vrancea: Patru tineri, între care fiul şi nora unei poliţişte, reţinuţi pentru trafic de droguri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Vrancea, o reţea de traficanţi de droguri a fost destructurată în urma a şapte percheziţii desfăşurate, miercuri, în municipiul Bucureşti şi judeţul Vrancea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma descinderilor, poliţiştii şi jandarmii au găsit la locuinţele controlate 200 de grame de haşiş, un kilogram de canabis, plante etnobotanice, două mini-cântare electronice, un aparat de mărunţit şi 10 telefoane mobile.

Ulterior, la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea au fost duse, cu mandat, 15 persoane, printre care şi patru tineri suspectaţi de constituirea unui grup infracţional organizat în scopul traficului şi consumului ilicit de droguri, acestea fiind aduse din Italia şi comercializate în municipiul Bucureşti şi judeţul Vrancea.

Cei patru tineri au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, iar surse judiciare spun că printre ei se află fiul şi nora unei poliţiste, angajată a IPJ Vrancea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici