VREMEA va fi călduroasă. Ce temperaturi vor fi la începutul săptămânii în Bucureşti şi în ţară

Luni, VREMEA va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, cu maxime termice cuprinse între 28 de grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 34 de grade local în Banat, sudul Olteniei şi al Munteniei, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1039 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi călduroasă. Ce temperaturi vor fi la începutul săptămânii în Bucureşti şi în ţară

VREMEA va fi călduroasă. Ce temperaturi vor fi la începutul săptămânii în Bucureşti şi în ţară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când pe arii restrânse la munte şi cu totul izolat în rest vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 12 şi 22 de grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi călduroasă, cu o maximă termică de 33...34 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18...20 de grade.

MARŢI

Vremea se va menţine călduroasă, local caniculară după-amiaza în vestul, centrul şi sudul ţării, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 şi 35 de grade. Cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat, în partea a doua a zilei, în zona de munte vor fi ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 14 şi 22 de grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici