Vremea va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea va fi răcoroasă în primele ore, în schimb la amiază se vor înregistra valori termice mai ridicate decât în zilele precedente şi apropiate de cele normale pentru această dată, informează ANM.

1594 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru weekend (Imagine Theodor Pana / Mediafax Foto)

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Pe parcursul zilei va predomina un aspect frumos al vremii, cerul va fi variabil la senin, iar în orele dimineţii cu totul izolat va fi ceaţă. Începând de seară, înnorările se vor accentua în nord, în centru şi în est unde va ploua local. 

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 23 de grade, iar cele minime între 4 şi 15 grade. 

BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant frumoasă, dar răcoroasă în orele dimineţii. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări în a doua parte a nopţii. Vântul va sufla în general slab.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9...11 grade, posibil mai scăzută în zona preorăşenească.

Duminică

ÎN ŢARĂ

În centrul, estul şi sud-estul ţării, în zonele montane şi submontane vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice diurne vor fi mai mici decât în ziua precedentă; cerul va avea înnorări temporar accentuate, local vor fi averse, însoţite şi de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp. 

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi ploi izolate. În zona montană înaltă, în special în nordul Carpaţilor Orientali, vor fi şi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 22 de grade, uşor mai ridicate în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 13 grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici