Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, geroasă dimineaţa şi noaptea local în nord şi centru, informează ANM.

1333 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea se va răci. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine: Ovidiu Iordachi / Mediafax Arhiva Foto)

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi mai mult noros. În regiunile sudice şi sud-estice, temporar va ninge pe arii relativ extinse, iar vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze de 40...50 km/h. Local în judeţele Ialomiţa, Buzău, Brăila, Tulcea şi Vrancea rafalele vor depăşi 55...60 km/h. Rafale de peste 55...60 km/h vor fi şi în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Călăraşi şi Constanţa, unde ninsorile, moderate cantitativ, vor fi viscolite. În sud-estul judeţului Constanţa vor mai fi precipitaţii mixte. În celelalte regiuni, ninsori vor fi posibile izolat, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 şi 4 grade, iar cele minime, în general, între -13 şi -3 grade. În zonele joase de relief din jumătatea de nord a ţării, îndeosebi în a doua parte a intervalului, vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi rece, iar cerul noros. Temporar vântul va atinge 45...50 km/h şi vor fi intervale de timp în care va ninge slab. Temperatura maximă va fi de -3...-2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade.

 

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine rece, geroasă mai ales noaptea, îndeosebi în nordul, centrul şi estul ţării. În regiunile intracarpatice cerul va fi variabil, iar izolat va fi ceaţă cu depunere de chiciură sau fulguieli, mai ales la începutul şi sfârşitul intervalului. În rest înnorările vor persista, în special pe parcursul zilei, când în Oltenia, Dobrogea, local în Muntenia, la munte şi izolat în Moldova va mai ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane şi în sud-estul ţării, unde, cu precădere ziua, rafalele vor mai depăşi local 55...60 km/h, iar zăpada va fi spulberată. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 şi 2 grade, iar cele minime se vor situa între -16 şi -6 grade, cu valori mai coborâte în depresiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici