Zăpadă în Masivul Bucegi. Meteorologii prognozează noi ninsori

Termometrele arată minus trei grade Celsius în Masivul Bucegi, la 2.500 de metri altitudine, iar stratul de zăpadă măsoară până la zece centimetri, după ce sâmbătă a nins, meteorologii spunând că se aşteaptă să ningă din nou.

1599 afișări
Imaginea articolului Zăpadă în Masivul Bucegi. Meteorologii prognozează noi ninsori

Zăpadă în Masivul Bucegi. Meteorologii prognozează noi ninsori (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Potrivit meteorologilor de la staţia meteo "Vârful Omu", situată la 2.507 metri altitudine, sâmbătă, a nins în Masivul Bucegi, la altitudini mari, iar vântul a bătut în rafale, viscolind zăpada.

În aceste condiţii, pe munte stratul de zăpadă este neuniform, însă acolo unde a viscolit acesta atinge zece centimetri.

Duminică, termometrele de staţia meteo "Vârful Omu" indicau minus trei grade Celsius, vântul bătea în rafală, cu viteze cuprinse între 28 şi 34 de metri pe secundă şi era ceaţă.

Meteorologii spun că se aşteaptă ca în perioada următoare să ningă din nou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici