Zeci de migranţi descoperiţi de poliţişti în judeţul Timiş. Mulţi dintre ei provin din India şi Afganistan

  • Aproape 72 de cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în judeţul Timiş au fost găsiţi de poliţişti
  • Aceştia stăteau la o pensiune din Timişoara şi în parcările de TIR de pe Autostrada A1
1026 afișări
Imaginea articolului Zeci de migranţi descoperiţi de poliţişti în judeţul Timiş. Mulţi dintre ei provin din India şi Afganistan

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, 72 de cetăţeni străni au fost depistaţi la o pensiune de pe raza municipiului Timişoara şi în parcările TIR de pe autostrada A1, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii imigraţiei ilegale.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din India, Bangladesh şi Afganistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 48 de ani, mulţi dintre ei având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza judeţului Timiş.

Solicitanţii de azil au fost îndrumaţi către Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

Totodată, ofiţerii de poliţie au verificat persoanele fără documente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici