11 fotbalişti, arestaţi de poliţia din Bulgaria pentru implicare în pariuri ilegale

Poliţia din Bulgaria a arestat 13 persoane, dintre care 11 fotbalişti, pentru implicare în pariuri ilegale şi a identificat alţi jucători care au participat la meciuri trucate, a anunţat, joi, Ministerul de Interne din ţara vecină.

201 afișări
Imaginea articolului 11 fotbalişti, arestaţi de poliţia din Bulgaria pentru implicare în pariuri ilegale

Poliţia din Bulgaria a arestat 11 fotbalişti pentru implicare în pariuri ilegale (Imagine: Shutterstock)

Fotbaliştii arestaţi sunt legitimaţi la cele două cluburi din Burgas, Ceronomoreţ, ocupanta locului patru în sezonul trecut, şi Neftokimik, din liga a doua.

Celelalte două persoane arestate, ambele în vârstă de 26 de ani, şi doi dintre fotbalişti au fost acuzaţi de "organizarea ilegală de pariuri". O nouă dispoziţie a codului penal prevede sancţiuni de până la şase ani de închisoare şi amendă de 5.000 de euro în astfel de cazuri.

Ceilalţi nouă jucători au fost reţinuţi fiind suspectaţi că au participat la aceste pariuri ilegale. De asemenea, mulţi alţi fotbalişti au fost interogaţi în această anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici