Acţiune în justiţie a lui Porumboiu în care îi cere lui Crăciunescu daune de 1 milion de lei

Avocaţii de la Chiuariu şi Asociaţii, în calitate de reprezentanţi ai finanţatorului FC Vaslui Adrian Porumboiu, vor introduce astăzi o acţiune în daune la Tribunalul Bucureşti, prin care cer obligarea preşedintelui CCA, Ion Crăciunescu, la plata unor daune morale în valoare de 1 milion de lei.

180 afișări
Imaginea articolului Acţiune în justiţie a lui Porumboiu în care îi cere lui Crăciunescu daune de 1 milion de lei

Acţiune în justiţie a lui Porumboiu în care îi cere lui Crăciunescu daune de 1 milion de lei (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"În calitate de reprezentanţi ai lui Adrian Porumboiu, avocaţii de la Chiuariu şi Asociaţii vor introduce astăzi o acţiune în daune la Tribunalul Bucureşti, prin care cer obligarea dlui Ion Crăciunescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, la plata unor daune morale în valoare de 1 milion de lei", se arată în comunicat.

Sursa citată susţine că Ion Crăciunescu a desfăşurat, prin intermediul mass-media, o campanie de denigrare a lui Adrian Porumboiu.

"În cursul ultimelor zile, dl. Ion Crăciunescu a desfăşurat, prin intermediul mass-media, o campanie de denigrare a dlui Adrian Porumboiu, prin proferarea de afirmaţii calomnioase, neadevărate, afirmaţii care constituie grave atingeri aduse dreptului la reputaţie şi dreptului la viaţă privată. Acţiunea în justiţie urmăreşte să repare prejudiciul moral produs prin acţiunile ilicite ale dlui Crăciunescu. Pe lângă repararea prejudiciului produs, prin plata daunelor sus-menţionate, avocaţii de la Chiuariu şi Asociaţii solicită instanţei şi obligarea dlui Crăciunescu la publicarea hotărârii judecătoreşti care va fi pronunţată, pe cheltuiala sa, într-o publicaţie sportivă renumită", se menţionează în comunicatul societăţii Chiuariu & Asociaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici