Actorul care a aruncat cu bancnote spre Blatter spune că banii respectivi nu erau falşi

Actorul Simon Brodkin, cunoscut sub numele personajului său Lee Nelson, a declarat că luni, atunci când a aruncat cu mai multe bancnote în direcţia preşedintelui demisionar al FIFA, Joseph Blatter, a folosit bani adevăraţi, suma totală fiind de 600 de dolari, informează telegraph.co.uk.

615 afișări
Imaginea articolului Actorul care a aruncat cu bancnote spre Blatter spune că banii respectivi nu erau falşi

Actorul care a aruncat cu bancnote spre Blatter spune că banii respectivi nu erau falşi (Captură video)

"Celor de la FIFA nu le venea să creadă. Până la urmă, nu m-a costat nimic, pentru că mi s-au dat toţi banii înapoi. Pot să vă asigur că în FIFA poate exista corupţie, dar poliţia elveţiană nu este coruptă. Mi-au înapoiat fiecare bănuţ", a spus Brodkin.

Presa engleză a scris, luni, că Simon Brodkin a aruncat cu mai multe bancnote false în direcţia lui Joseph Blatter, înaintea conferinţei de presă pe care elveţianul se pregătea s-o susţină la Zurich.

Actorul s-a dat drept jurnalist şi a intrat în sala de presă, îndreptându-se spre Blatter, care urma să înceapă conferinţa, şi aruncând înspre acesta cu mai multe bancnote false.

Blatter a părăsit sala pentru a se face curăţenie, revenind după câteva minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici