Un actor britanic a aruncat cu bancnote false în direcţia lui Blatter la o conferinţă - VIDEO

Lee Nelson, un actor britanic, a aruncat cu mai multe banconte false în direcţia preşedintelui demisionar al FIFA, Joseph Blatter, înaintea conferinţei de presă pe care elveţianul se pregătea s-o susţină la Zurich.

236 afișări
Imaginea articolului Un actor britanic a aruncat cu bancnote false în direcţia lui Blatter la o conferinţă - VIDEO

Un actor britanic a aruncat cu bancnote false în direcţia lui Blatter la conferinţa de la Zurich (Imagine: Captura Video)

Lee Nelson s-a dat drept jurnalist şi a intrat în sala de presă, îndreptându-se spre Blatter, care urma să înceapă conferinţa, şi aruncând înspre acesta cu mai multe bancnote false.

Blatter a părăsit sala pentru a se face curăţenie, revenind după câteva minute.

Elveţianul Joseph Blatter a anunţat, la începutul lunii, că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, după ce a fost reales pentru a cincea oară. Blatter a câştigat, în 29 mai, la Zurich, un al cincilea mandat la preşedinţia FIFA, după ce, în urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul său, prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursă.

FIFA se confruntă cu un scandal de corupţie, după ce justiţia americană a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepreşedinţi FIFA şi şapte oficiali ai forului.

Luni, FIFA a anunţat că la 26 februarie 2016 va fi organizat un Congres extraordinar pentru alegerea noului preşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici