Adrian Cristea: Ar fi un eşec să facem egal cu Universitatea Craiova

Mijlocaşul dinamovist Adrian Cristea a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că un rezultat de egalitate cu Universitatea Craiova, înregistrat în cadrul etapei a XV-a a Ligii I, ar fi un eşec deoarece meciul se dispută pe terenul echipei sale.

22 afișări
Imaginea articolului Adrian Cristea: Ar fi un eşec să facem egal cu Universitatea Craiova

Adrian Cristea: Ar fi un eşec să facem egal cu Universitatea Craiova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încercăm să batem încă o dată Craiova, am făcut-o deja o dată, deşi va fi un meci greu, cu o echipă bună. Se vede mâna domnului Piţurcă. Îi cunoaştem destul de bine, dar au echipă bună cu jucătorii tineri şi trebuie să fim atenţi, în plus niciun meci nu seamnă cu altul. Noi suntem încrezători, jucăm acasă, trebuie să vină cât mai multă lume şi trebuie neapărat să câştigăm. Ar fi un eşec dacă am face un egal pe teren propriu", a declarat Cristea.

Fundaşul Dragoş Grigore consideră că echipa sa are nevoie de sprijinul suporterilor pentru a câştiga duminică: "E un meci de trei puncte foarte important pentru noi, dar şi pentru ei şi sperăm ca noi să fim învingători. Nu e un meci decisiv, mai sunt multe jocuri de disputat până la final. Sunt doar trei puncte foarte importante. Eu cred că duminică vom fi un pic mai inteligenţi ca ei şi vom reuşi să câştigăm. Avem nevoie de suporteri. Dacă vom juca pe Naţional Arena de la anul, suporterii noştri nu se vor mai auzi deloc dacă vin tot atâţia. Sperăm să vină în număr cât mai mare".

Partida Dinamo-Universitatea Craiova, din cadrul etapeia XV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 19.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici