Adrian Cristea: Este o onoare pentru mine să îmbrac tricoul Stelei

Mijlocaşul Adrian Cristea a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al noii sale echipe, Steaua, că este onorat să îmbrace tricoul formaţiei "roş-albastre" şi a precizat că speră să răsplătească încrederea acordată.

266 afișări
Imaginea articolului Adrian Cristea: Este o onoare pentru mine să îmbrac tricoul Stelei

Adrian Cristea (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Este o onoare pentru mine să îmbrac tricoul Stelei, un club cu o tradiţie imensă şi sper să răsplătesc încrederea care mi-a fost acordată. Ştiu că va fi greu, însă voi da sută la sută pentru a-mi ajuta colegii atunci când se va apela la mine. Sunt sigur că profesionalismul staff-ului de la Steaua şi metodele excelente de pregătire mă vor ajuta şi pe mine, la fel ca şi pe colegii mei, să am evoluţii cât mai bune în viitor. Cel mai important este să ne fie greu în antrenamente şi uşor la meciuri", a spus Cristea, pentru steauafc.com.

Adrian Cristea a efectuat, miercuri, primul antrenament alături de noii săi coechipieri şi va purta tricoul cu numărul 19.

El a evoluat pentru Politehnica Iaşi, Dinamo, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi Standard Liege.

Adrian Cristea a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici