Adrian Cristea la Maccabi Petah Tikva, până la finalul sezonului

Fotbalistul Adrian Cristea, care a jucat pentru Steaua în turul actualei ediţii de campionat, a semnat, duminică dimineaţă, un contract valabil până la finalul sezonului cu gruparea Maccabi Petah Tikva, informează presa israeliană.

184 afișări
Imaginea articolului Adrian Cristea la Maccabi Petah Tikva, până la finalul sezonului

Adrian Cristea la Maccabi Petah Tikva, până la finalul sezonului (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Mă bucur că sunt aici, la Maccabi Petah Tikva, şi sper să pot ajuta echipa", a declarat Cristea după semnarea contractului.

Maccabi Petah Tikva ocupă locul 12 în clasamentul campionatului israelian, cu 15 puncte. Lider este Maccabi Tel Aviv, cu 44 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici