Adrian Ungur a fost eliminat în primul tur la US Open, de Gael Monfils

Tenismanul Adrian Ungur, locul 105 ATP, a fost eliminat, marţi, în primul tur de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, fiind învins de francezul Gael Monfils, numărul 39 mondial, informează site-ul oficial al competiţiei.

106 afișări
Imaginea articolului Adrian Ungur a fost eliminat în primul tur la US Open, de Gael Monfils

Adrian Ungur (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Monfils s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2, 6-0, după o oră şi şapte minute de joc.

Pentru participarea în primul tur, Ungur a obţinut un premiu de 32.000 de dolari.

Pe tabloul principal de simplu masculin de la US Open se mai află Victor Hănescu, locul 54 ATP, care îl va întâlni în primul tur pe argentinianul Leonardo Mayer (81 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici