Irina-Camelia Begu, eliminată în primul tur la US Open

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 74 WTA, a ratat, luni, calificarea în turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

168 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu, eliminată în primul tur la US Open

Irina-Camelia Begu, eliminată în primul tur la US Open (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Begu, care astăzi a împlinit 23 de ani, a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 6-3, după o oră şi 24 de minute, de Urszula Radwanska (Polonia), poziţia 38 în ierarhia mondială.

Pe tabloul de simplu de la US Open se mai află cinci jucătoare din România, Sorana Cîrstea, Alexandra Cadanţu, Monica Niculescu, Simona Halep şi Alexandra Dulgheru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici