Adunarea Generală extraordinară a FRF a votat ca SC Politehnica Timişoara SA să rămână membru afiliat al federaţiei

Adunarea Generală Extraordinară a FRF a votat, sâmbătă, la Casa Fotbalului, ca SC Politehnica Timişoara SA să rămână membru afiliat al federaţiei.

323 afișări
Imaginea articolului Adunarea Generală extraordinară a FRF a votat ca SC Politehnica Timişoara SA să rămână membru afiliat al federaţiei

Adunarea Generală extraordinară a FRF a votat ca SC Politehnica Timişoara SA să rămână membru afiliat al federaţiei (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Dintre cei 188 delegaţi prezenţi la Adunarea Generală, 158 au votat pentru ca gruparea timişoreană patronată de Marian Iancu, aflată în insolvenţă, să rămână membru afiliat al FRF şi trei au votat împotrivă.

De asemenea, s-au înregistrat 27 de abţineri.

SC Politehnica Timişoara SA nu mai are nicio echipă în competiţiile FRF de aproximativ doi ani.

Dezafilierea SC Politehnica Timişoara SA a fost luată în discuţie şi la AG din 5 martie. Atunci, juristul Adrian Stângaciu a propus suspendarea dezafilierii, după ce la sediul federaţiei s-a primit o cerere în acest sens printr-un executor judecătoresc. Solicitarea a fost aprobată, iar SC Politehnica Timişoara SA trebuia aducă dovezi privind planul de reorganizare aprobat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici